In vier stappen naar een nieuwe bedrijfsruimte 

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte? Of overweegt u een andere kantoorruimte vanwege veranderingen in uw bedrijf? Misschien loopt het huurcontract nog een bepaalde periode door, maar wilt u zich al wel oriënteren om goed voorbereid te zijn. Of wellicht kriebelt het gewoon en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor nu of in de toekomst. In welke situatie u ook zit, wij helpen u graag op weg. Met advies op maat, turnkey-projectmanagement en volledige ontzorging tijdens het proces. Met dit stappenplan willen we u alvast op weg helpen en laten zien wat we voor u kunnen betekenen. 

Beginnen bij het begin 

Ook voordat uw huurcontract afloopt is het goed vast na te denken over de huisvestingsstrategie. Enkele zaken waar u alvast over na kunt denken: Zit uw bedrijf nog op de gewenste locatie? Zijn er afgelopen jaar veranderingen geweest in het personeelsbestand? En is de bedrijfsruimte nog toereikend of wellicht juist te groot? Is uw bedrijf toe aan een andere manier van werken waarbij ook een andere kantoorinrichting hoort? Kortom: is het misschien tijd om na te denken over een nieuw kantoor of een nieuwe inrichting?

In kaart brengen van de wensen

Al deze vragen kunnen helpen bij het in kaart brengen van een toekomstige huisvestingsstrategie. Zodat u voorbereid bent en tijdig de juiste beslissingen kunt nemen. Na het bepalen van een huisvestingsstrategie, is het tijd om wensen en eisen op te stellen. Gaat u op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte, is het aan te raden vooraf te bepalen aan welke voorwaarden dit pand moet voldoen. Denk aan oppervlakte, aantal verdiepingen, locatie, uitbreidingsmogelijkheden, maar ook voorzieningen in de buurt, nabijheid van openbaar vervoer etcetera. Het is goed om in elk geval een aantal criteria op te stellen dat voor u en uw bedrijf belangrijk is. Op basis hiervan is ook een budget te bepalen. Zijn die stappen genomen, dan begint de zoektocht naar een nieuwe locatie. 

Dit doen wij

Profile Project kan helpen met het in kaart brengen van wensen, eisen en budgetbepaling. We leveren turnkey-projecten en zijn daarom goed in staat te bepalen wat het effect kan zijn van bepaalde keuzes. Door onze jarenlange ervaring stellen we de juiste vragen zodat u de juiste keuzes kunt nemen.